Drie zeges voor De Pin Pongers

WOUWSE PLANTAGE - De wedstrijdteams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage zijn de tweede helft van de NTTB Najaarscompetitie 2018 prima begonnen. In dorpshuis De Spil zegevierden alle teams met dezelfde cijfers: 6-4.

Senioren 1 versloeg concurrent Belcrum (9), waar in Breda het openingsduel van het seizoen nog van was verloren. Albert de Jong en Koen Schuurbiers pakten beiden 2 punten, clubkampioen Tom van Doorn pakte 1 punt. Van Doorn en De Jong wonnen samen ook het dubbelspel. Senioren 2 won voor de tweede maal dit seizoen van titelkandidaat TCO'78 (1). De koploper uit Ossendrecht kwam met de vier punten nog goed weg. Walter van Gils, Eelco Ligtenberg en Jac Rosenboom wonnen ieder 2 partijen. Senioren 3 versloeg net als in Vlissingen het team van Westerzicht (3). Lisette van den Muijsenberg-Van Meel, Adrie Raaymakers en Marjan Quak-De Groot wonnen allen 2 partijen.

De competitie ligt nu enkele weken stil en wordt in het eerste weekend van november weer hervat. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]