Wedstrijd ploeg Archida 13-10-2018.
Wedstrijd ploeg Archida 13-10-2018. J. de Pijnier

Do-Archida pakt prijzen op Zeeuwse open karate kampioenschap

ROOSENDAAL - Zaterdag 13 oktober werden in Oost-Souburg voor de 11e maal de Zeeuwse open Karate kampioenschappen gehouden waaraan een 9 tal karateka`s van karate Do-Arhida onder leiding van coach Eduwin Rockx hebben deelgenomen.

Het was voor de meeste deelnemers alweer meer dan een half jaar gelden dat ze hun laatste wedstrijden gespeeld hadden en dat was bij velen te merken met het zoeken naar de juiste vorm, desalnietemin hebben een aantal karateka`s toch een mooie prijs mee naar huis kunnen nemen en hebben de deelnemers die niet in de prijzen vielen deze wedstrijd als springplank naar de volgende serie wedstrijden kunnen gebruiken.

Zo eindigde Ricky Rockx als 1e in zijn Kata poule, behaalde Annabel de Bont een prachtige 2e plaats en pakte Lars Hopstaken een hele mooie 3e plaats, Yaniek Rijndorp, Merlijne de Doelder, Joey van Strien en Max de Pijnier eindigde net buiten de prijzen maar hebben zichzelf ondanks grote concurrentie in hun poules allemaal van hun beste kant laten zien.

Naast de individuele Kata deelnemers was er deze editie ook een Kata team gevormd bestaande uit Merlijne de Doelder, Iris Leijnse en Manuela Segers die samen als team de 2e prijs in hun klasse veroverde.

Met het onderdeel Kumite heeft Joey van Strien beslag gelegd op de 3e plaats in zijn poule, Max de Pijnier en Ricky Rockx eindigde beiden als 4e, Lars Hopstaken viel helaas geblesseerd uit in zijn 1e ronde waarin hij zeer goed zijn best heeft gedaan, wij zijn trots op jullie allemaal.

Info: www.archida.nl [l]