NSV verliest van RSV

NISPEN-Traditioneel heeft NSV het lastig tegen ploegen die onderaan staan. RSV had tot deze wedstrijd nog geen punt gepakt. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden in Rucphen.

NSV had het de 1e helft lastig. RSV speelde de lange bal en NSV had hier geen antwoord op. NSV hield het lang vol, maar moest uiteindelijk net voor rust toch een tegendoelpunt incasseren.

Na rust speelde NSV beter, alleen na 5 minuten in de tweede helft moest NSV met 10 man verder. RSV profiteert hiervan en loopt snel uit naar een 4-0 voorsprong. NSV geeft zich nog niet gewonnen en komt terug tot 4-2 en krijgt nog enkele kansen om de achterstand weg te poetsen. Uiteindelijk maakt RSV de 5-2 en verliest NSV terecht maar onnodig.

Volgende week speelt NSV thuis tegen Noordhoek. Noordhoek heeft na vier wedstrijden nog niet verloren en staat met acht punten op een vierde plaats.