Waterpolo jeugdteam DIO/Hieronymus GD wint ook eerste thuiswedstrijd

ROOSENDAAL - De zegereeks van het nieuwe combinatieteam DIO/Hieronymus GD duurt voort. Zaterdag waren de Treffers uit Rosmalen de tegenstander. Een team die de tot dan toe gespeelde wedstrijden ook met overtuiging gewonnen had.

We waren op tegenstand voorbereid en dat kregen we ook in de eerste twee perioden. Met redder Damian in de goal en een sterk verdedigende Lonneke bleef de schade beperkt. Saar en Ayca bleven voor de bal gaan en het lukte hen regelmatig de bal te veroveren. Ook Vito en Rick hadden hun aandeel in de verdediging, waardoor Bas op de counter kon gaan en doelkansen creƫerde voor Lars en Siem. Uiteindelijk is het harde werken van het hele team beloond met doelpunten gemaakt door Bas, Miguel, Manley en Lonneke. De wedstrijd werd met 9-4 gewonnen. Het resultaat van wekelijks samen trainen en hard werken was terug te zien in de wedstrijd.

Na de wedstrijd stond het team stil bij de week van de scheidsrechter en zijn de scheidsrechters bedankt voor hun inzet.

Lijkt waterpolo jou ook wat? Kom dan een keer meetrainen! Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Meeusen, via voorzittertcp@gmail.com (Z & PC DIO, Etten-Leur) of Robert Elst via jeugdcoordinatorwaterpolo@zpv-hieronymus.com (ZPV Hieronymus, Roosendaal).[l]