NSV verliest opnieuw

NISPEN - Op een zonnig sportpark speelde de ploeg van trainer Andy Wierikx thuis tegen Noordhoek. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met weinig tot geen kansen.

Het fysiek sterkte Noordhoek was nog het meest gevaarlijk en kwam net voor rust op een 1-0 voorsprong. De 2e helft bracht geen verandering in het spelbeeld. NSV wilde wel, maar was niet sterk genoeg om kansen te creëren en Noordhoek hoefde niet meer en loerde op een counter. Uit één van deze counter maakte Noordhoek 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week staat er een belangrijke uitwedstrijd op het programma. Uit bij Gesta uit Galder moet gewonnen worden om aansluiting te houden met de middenmoot. Uit de eerste 5 wedstrijden haalde Gesta 1 punt.