Heks vertelt het verhaal
Heks vertelt het verhaal Ineke en Piet

Landgoedloop Hans en Grietje

ROOSENDAAL - Zondag 11 november staat weer de jaarlijkse spannende en leerzame sprookjeswandeling op het programma voor kinderen op Landgoed Visdonk. Tevens routes voor hardlopers, wandelaars en nordic walkers. Het ideale herfstuitje voor het hele gezin. Het doel van de Landgoedloop is om deelnemers op een sportieve/recreatieve manier kennis te laten maken met Landgoed Visdonk. De opbrengst van de Landgoedloop komt ten goede aan Natuurmonumenten. De organisatie is in handen van atletiek- en recreatiesportvereniging THOR i.s.m. Natuurmonumenten.

Starttijden
08.45 uur starten de hardlopers voor 6, 10 of 15 km. Meteen daarna kunnen wandelaars en Nordic walkers van start op deze afstanden. De deelnemers aan de sprookjestocht starten van 11.30 – 13.30 uur telkens in groepjes. Afstand: 4 km. Starten vanuit het Thorhonk, Sportpark Vierhoeven, Roosendaal.
Natuurlijk vinden we het leuk als je je best doet om als sprookjesfiguur verkleed deel te nemen. Voor de leukst verkleedde deelnemer, bijvoorbeeld als Hans of als Grietje, Houthakker of Heks, hebben we een hele leuke prijs.

Inschrijven
Inschrijven voor hardlopen en wandelen kan ter plekke op de dag zelf. Inschrijving voor de sprookjestocht kan het best vooraf gedaan worden via www.landgoedloop.nl Dit i.v.m. spreiding van de drukte. [l]