Gemeenten geven mantelzorgers muzikaal cadeau

ROOSENDAAL - Een muziekbeleving in de vorm van een theatershow, cadeau gedaan door de gemeenten Roosendaal en Rucphen. Alle mantelzorgers uit die gemeenten zijn op maandag 10 december vanaf 19.30 uur welkom in theater De Kring om te genieten van de show Back to The Feeling. “Mantelzorgers zijn constant in de weer voor anderen, deze avond zorgt de muziek voor hen”, vertelt Rudi Westerkamp, organisator van de avond.

“Muziek helpt je ontspannen en opladen, een beter cadeau kan ik me niet bedenken.” Rudi Westerkamp verzorgt, in samenwerking met de gemeenten Roosendaal en Rucphen, een muzikale reis door de popgeschiedenis.

Tripple Bounce
Back to the Feeling begint met de bijna breekbare klanken uit begin twintigste eeuw en gaat via de weemoedige countrymuziek naar het swingende rock ’n roll tijdperk. Originele audio wordt afgewisseld met de ijzersterke live band, met topmuzikanten die spelen voor onder andere Waylon, Guus Meeuwis, Alain Clark en de Toppers. Westerkamp geeft met enkele luchtige, wetenschappelijke testjes het publiek een interactieve avond met diepgang. Mieke Roovers en Robert Maaskant presenteren de show. Na de show maakt de geschiedenis een sprongetje naar dansmuziek van de seventies en eighties met DJ Tripple Bounce. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de muziekshow via deze link: www.toplife.nu/muziekshow