AGENDA

Donderdag 8 november

Bingo in Keijenburg

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Op donderdag 8 november organiseert de activiteitencommissie van KBO-Roosendaal een gezellige muzikale bingo. Deze bingo vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in Buurthuis Keijenburg. Er worden drie rondes muzikale bingo gespeeld en de laatste ronde is een verrassende 'Verhaaltjes- Bingo'! Iedereen is van harte welkom.

Rikken

19:30 | Sportpark Vierhoeven

Donderdag 8 november rikken in de kantine van BSC op Sportpark Vierhoeven, aanvang 19.30 uur.

Bingo

20:00 | Fatimahuis

Donderdag 8 november wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Zaterdag 10 november

Wintermarkt

10:00 | woonzorgcentrum St. Elisabeth

Wintermarkt: Traditiegetrouw houdt St. Elisabeth in haar pand aan de Wouwseweg in Roosendaal op zaterdag 10 november van 10.00 -15.00 uur weer een sfeervolle wintermarkt. Bent u op zoek naar een mooi of exclusief decembercadeau? Het aanbod van deze markt is zeer gevarieerd. U treft hier kramen voor het goede doel, handgemaakte kaarten, een handwerkkraam waar spullen verkocht worden die door de bewoners zijn gemaakt en zoals altijd is er weer een rommelmarkt. Tevens is er altijd de gelegenheid om koffie/thee te drinken.

Zondag 11 november

Opening exposie CuMaWo

14:00 | Markant

Op zondag 4 november vindt de opening plaats van de nieuwe expositie van CuMaWo in Markant in Wouw. Deze keer zijn Vic Wendel met schilderijen en Marian Kastelein met vilt objecten te zien. De expositie is nog te zien tot en met 20 januari. Elke zondag van 14.00 tot 16.30 uur.

Donderdag 15 november

Kunst van Yvonne Telleman

| woonzorgcentrum St. Elisabeth

Tot en met eind november exposeert Yvonne Telleman in woonzorgcentrum St. Elisabeth. Haar beelden zijn te zien in de vitrinekasten achter de receptie bij de hoofdingang. Yvonne maakt beelden van steen en klei: haar fascinatie gaat uit naar houdingen. Zij vormen het karakter in haar figuratieve werk, waarbij de mens centraal staat. Komt u eens een kijkje nemen?