Wouw viert 11-11 en start van het Carnaval

WOUW - Vrijdag 9 november is het weer zover en is de start van het carnaval, de lampionnenoptocht en antwoord op de vraag uit welke mensen bestaat ons protocol komend jaar? De optocht vertrekt dit jaar vanaf eetcafé in den Veehandel op de markt in Wouw om 18.00 uur, kom op tijd want het beloofd weer een spektakel te worden.

Onderweg zullen de Papboerkes met hun mooie lampionnen en onder muzikale begeleiding van de Blaospoepers op zoek gaan naar de Paplaandse Hoogheden. Natuurlijk is er onderweg het nodige vermaak. Als we de hoogheden gevonden hebben zal waarschijnlijk daar dan ook het Paplaandse Carnavalslied 2019 "Laot ut meuletje draaie" gezongen worden. De optocht eindigt ook weer bij eetcafé in den veehandel waarna de prijsuitreiking van de meest aansprekende Lampion zal plaatsvinden. Deelname is gratis.
In navolging van het overweldigende succes van vorig jaar organiseren we zaterdag 10 november wederom een gezellige insigne verkoop. Dit jaar wederom samen met BC We Zen Wir de Leste . Onder begeleiding van een gezellig muziekje slaan we onze tent weer op bij de Jumbo wouw in de kloosterstaat Wouw. Hier kan ons nieuwe insigne en speldjes van de BC worden aangeschaft. Natuurlijk zal ook hier ons protocol aanwezig zijn.
Jullie komen toch ook om als eerste je insigne te bemachtigen!? En je kan dan ook nog gelijk al je boodschappen doen bij onze Wouwse ondernemers. Dat noemen we nog eens een win-win situatie! [l]