NSV pakt eindelijk weer eens drie punten

NISPEN - In de uitwedstrijd tegen het onbekende GSC/ODS wist NSV na 4 nederlagen op rij eindelijk weer eens drie punten te pakken.

In de eerste helft zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd. Beide ploegen krijgen kansen, maar het is NSV dat net voor rust op een 1-0 voorsprong komt. Na rust maakt GSC/ODS snel gelijk, maar binnen 5 minuten komt NSV weer op voorsprong. Ondanks dat GSC/ODS steeds aanvallender gaat spelen, eet NSV de voorsprong vast te houden. Als NSV zorgvuldiger met kansen was omgegaan, had de score hoger uit kunnen vallen.

Volgende week gaat NSV op bezoek bij koploper en winnaar van de 1e periode Emma SC. Met 20 punten uit 8 wedstrijden is de ploeg Dordrecht de sterkste ploeg in 4B