Schilderij van Vic Wendel.
Schilderij van Vic Wendel. Foto:

AGENDA

Kunst van Yvonne Telleman

| woonzorgcentrum St. Elisabeth

Tot en met eind november exposeert Yvonne Telleman in woonzorgcentrum St. Elisabeth. Haar beelden zijn te zien in de vitrinekasten achter de receptie bij de hoofdingang. Yvonne maakt beelden van steen en klei: haar fascinatie gaat uit naar houdingen. Zij vormen het karakter in haar figuratieve werk, waarbij de mens centraal staat. Komt u eens een kijkje nemen?

Expositie in St. Elisabeth

10:00 | woonzorgcentrum St. Elisabeth

In woonzorgcentrum St. Elisabeth worden schilderijen tentoongesteld van oud-bewoner Wim van Rosendaal (overleden 2016). Wim is lang werkzaam geweest bij Firma Braat in Roosendaal en in zijn vrije tijd schilderde hij vele werken van klassieke schilders. De expositie is tot eind november te bezichtigen in St. Elisabeth aan de Wouwseweg 21.

Donderdag 22 november

Bingo

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 22 november wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 20.00 uur. Zaal open: 19.00 uur.

Vrijdag 23 november

Workshop Hologram Maken

16:00 | Bibliotheek VANnU

Speciaal voor de Week van de Mediawijsheid kun je zelf een hologram leren maken. Christian Godschalk van CG-Graphics komt langs om een speciale workshop te geven. In deze workshop kun je leren hoe je zelf een hologram kan maken, zonder dat je hiervoor een dure hologramprojectie nodig hebt. Je hebt alleen wat natuurkunde en een smartphone nodig. In de Bibliotheek van Oudenbosch, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen en Zevenbergen. Bibliotheek Roosendaal Vrijdag 23 november. Tijd: 16.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 24 november

Frans Toneelstuk

20:00 | Parrotia

Op zaterdag 24 november vindt in Parrotia Roosendaal een Frans toneelstuk plaats genaamd Pantoufle, een komisch stuk gespeeld door Gest. Een stuk dat berust op misverstanden over huwelijk, vriendschap en bedrog en waarbij de komische situaties zich opstapelen. Ideale gelegenheid de Franse taal te beleven.Zo vaak krijgt men niet de kans een Frans toneelstuk te volgen. In samenwerking met de Alliance Française in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Loc: Parrotia, Roosendaal. Aanv. 20.00 u. Leden Alliance Française: gratis. info, tekst: secr.roosendaal@afpb.nl

Zondag 25 november

Opening expositie CuMaWo

14:00 | Markant

Op zondag 4 november vond de opening plaats van de nieuwe expositie van CuMaWo in Markant in Wouw. Deze keer zijn Vic Wendel met schilderijen en Marian Kastelein met vilt objecten te zien. De expositie is nog te zien tot en met 20 januari. Elke zondag van 14.00 tot 16.30 uur.

Schilderexpositie in 't Dijksteeke

14:00 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Op zondag 25 november van 14.00 tot 16.00 uur is de expositie amateurkunst van de schildersclub, die wekelijks op de dinsdagmiddag actief is. U bent van harte welkom om de schilderijen en tekeningen te komen bekijken. Deze schilder expositie zal gehouden worden in het wijkcentrum 't Dijksteeke te Roosendaal. Meer info: zie www.dijksteeke.nl. Entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Swingen in Kalsdonk

13:00 | buurtcentrum Kalsdonk

Een gezellige swingmiddag in buurtcentrum Kalsdonk op zondag 25 november. De middag wordt verzorgd door JJBAND@4 sixties, seventies&more. Dit zijn enkele muzikanten uit de Toendra's en van duo Carbon. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in het buurtcentrum. Vol is vol. De deur gaat om 13.00 uur open.