AGENDA

Donderdag 15 november

Kunst van Yvonne Telleman

| woonzorgcentrum St. Elisabeth

Tot en met eind november exposeert Yvonne Telleman in woonzorgcentrum St. Elisabeth. Haar beelden zijn te zien in de vitrinekasten achter de receptie bij de hoofdingang. Yvonne maakt beelden van steen en klei: haar fascinatie gaat uit naar houdingen. Zij vormen het karakter in haar figuratieve werk, waarbij de mens centraal staat. Komt u eens een kijkje nemen?

Expositie in St. Elisabeth

10:00 | woonzorgcentrum St. Elisabeth

In woonzorgcentrum St. Elisabeth worden schilderijen tentoongesteld van oud-bewoner Wim van Rosendaal (overleden 2016). Wim is lang werkzaam geweest bij Firma Braat in Roosendaal en in zijn vrije tijd schilderde hij vele werken van klassieke schilders. De expositie is tot eind november te bezichtigen in St. Elisabeth aan de Wouwsweg 21.

Vrijdag 30 november

55 plus Bingo

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Vrijdag 30 november is er weer een gezellige levensmiddelen Bingo in Buurthuis Keijenburg met gratis bakje koffie en loterij en jackpot en begint om 14.00 uur.

Eucharistievieringen Wildenborch

14:30 | De Wildenborch

Vrijdag 30 november vindt de maandelijkse eucharistieviering plaats in de ontmoetingsruimte van de Wildenborch. De dienst, waarin Claude Covemaeker voorgaat, begint om 14.30 uur. Op 23 en 24 december, aanvang eveneens 14.30 uur, zijn er 2 kerstvieringen. Vanwege de grote belangstelling en een beperkt aantal plaatsen zijn deze vieringen alleen maar toegankelijk met een kaartje. NĂ¡ de dienst van komende vrijdag worden deze kaartjes uitgedeeld voor beide kerstvieringen. Op zondag 23 december wordt de viering muzikaal opgeluisterd met kerstmuziek door Mien Oostvogels en op maandag 24 december door Nel Bakkers en Toon Dekkers. Iedereen is van harte welkom.

Zaterdag 1 december

Kledinginzameling

10:00 | St. Josephkerk

Kledinginzameling: Zaterdag 1 december kledinginzameling voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook spullen voor de volgende rommelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld en oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom!

Zondag 2 december

Wintermarkt

13:00 | Buurthuis Keijenburg

De Wintermarkt in Buurthuis Keijenburg, is een gezellige beurs met 36 standhouders (kleine zelfstandigen en hobbyisten) die hun zelfgemaakte producten laten zien en verkopen. Er worden demonstraties gegeven en er zijn lekkere proeverijen. Er is zelfs een echte fotostudio waar je een mooie (kerst)foto kunt laten maken. Kom het beleven op 2 december in Buurthuis Keijenburg. Gratis toegang 13.00 tot 17.00 Keijenburg 70 4702CG Roosendaal.

Opening exposie CuMaWo

14:00 | Markant

Op zondag 4 november vindt de opening plaats van de nieuwe expositie van CuMaWo in Markant in Wouw. Deze keer zijn Vic Wendel met schilderijen en Marian Kastelein met vilt objecten te zien. De expositie is nog te zien tot en met 20 januari. Elke zondag van 14.00 tot 16.30 uur.

Bingo

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 2 december wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.