Ook Vivace present op Heerl'k Winterfeest

HEERLE - Op 15 december a.s. wordt in Heerle het Heerl’k Winterfeest georganiseerd. Vocaal Ensemble Vivace zal daar zoals gebruikelijk liederen ten gehore brengen begeleid door Toni Raats. Hun optreden vindt plaats in de Afspanning en begint om 15.30 uur.


In aanloop naar het jubileum in januari 2019 zijn de dames tevens present met een kraam. Om aandacht te vragen voor het concert op 20 januari a.s., om het startsein voor de voorverkoop te geven en artikelen te verkopen ten bate van hun concertkas. De laatste maanden is er door de leden van Vivace in diverse groepjes hard gewerkt om de kraam te vullen met allerlei unieke huisgemaakte artikelen en producten. Uniek, want u zult in hun kraam geen twee artikelen vinden die exact hetzelfde zijn. Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een goed gevulde grabbelton aanwezig.

Graag tot ziens op het Heerl’k Winterfeest.

Bent u niet in de gelegenheid ons daar te bezoeken, maar hebt u wel interesse in kaarten voor ons jubileumconcert op 20 januari 2019? Vanaf 15 december a.s. zijn de kaarten te koop via onze leden, vivaceheerle@hetnet.nl, bij Super de Buurt in Heerle en Gall&Gall M. Boers in de Roselaar te Roosendaal. [l]