Sinterklaas op bezoek bij training pupillen DVO 60

ROOSENDAAL - Woensdagavond 28 november was zoals gebruikelijk een enorme drukte op het trainingsveld. De pupillen van DVO 60 waren allemaal aanwezig om lekker te trainen maar ineens stonden er zwarte pieten op het voetbalveld. Zij wilden de kinderen van DVO 60 eens laten zien wat voetballen is, maar gelukkig hebben de kinderen van DVO 60 meer talent dan de pieten.

En ineens verscheen ook Sinterklaas maar hij ging niet voetballen. Sinterklaas is wel een groot bewonderaar van Real Madrid maar voetballen doet hij niet meer. Daarna ging iedereen naar de kantine en deze puilde dan ook uit van de kinderen en papa's en mama's. Hier werd hij ontvangen door vice voorzitter Henk Hartog. Sinterklaas had voor alle kinderen weer een leuk praatje en natuurlijk voor iedereen een prachtig cadeau. Ook de snoepzak en de pepernoten ontbraken niet. Na een geweldig leuke avond ging Sinterklaas weer verder en vertelde de dolgelukkige kinderen dat hij volgend jaar weer terugkomt naar DVO 60.
Wil je informatie over DVO 60 of wil je komen voetballen en ben je 4 jaar of ouder neem dan contact op met secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail. Je mag eerst op proef mee gaan trainen zonder enige kosten. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]