Sfeervolle Kerstmarkt en Sing-In in Sint Josephkerk

ROOSENDAAL - Parochiekern Emmaüs organiseert op zaterdag 8 december van 10.00 tot 14.00 uur en zondag 9 december van 12.30 tot 16.00 uur weer een grote Kerstmarkt met de verkoop van allerlei kerstspullen zoals: kerststukjes, kerstversiering, kerstverlichting, kunstkerstbomen, kerstkaarten, kerstboeken, kerstmuziek (LP’s, Singles, CD’s) en DVD’s. Ook zal er dit jaar weer een modelspoorbaan met treinen aanwezig zijn.

Tevens is er op de zondag van 13.30 tot 15.30 uur een Sing-In. Tijdens deze Sing-In zullen de koren van de Sint Josephkerk bekende kerstliederen ten gehore brengen waarbij deze muzikaal worden ondersteund door harmonie Harvano. U kunt uit volle borst meezingen of rustig genieten van de samenzang of wat kerstinkopen doen op de Kerstmarkt. Koffie/thee, fris en glühwein is aanwezig.

Voor de kinderen zijn er tijdens de Sing-In verschillende activiteiten zoals het maken van je eigen kerstversiering. Deze middag is echt een familieactiviteit, jong en oud zullen elkaar ontmoeten. De toegang en het parkeren is gratis. [l]