Bristol VR pakken de draad weer op in Zoetermeer

ROOSENDAAL - De dames van Bristol Team beginnen gelijk sterk aan de eerste helft tegen Mazzelstars. De aanwezige meiden wilden zich niet in de leuren leggen tegen dit sterk team.

Na een paar minuten viel het eerste doelpunt na een mooie actie Corina Luijks. Achterin moest ze samen met Naomi Pesman de boel op slot houden. Door de afwezigheid van Ashley de Bie hadden sommige speelster een andere taak meegekregen.

De Roosendaalse meiden bleven sterk voetballen en de 0-2 valt al snel wederom door Corina Luijks. De genomineerd sportvrouw van het jaar van haar woonplaats begint langzaam weer in vorm te raken. Ook Colinda vd Steen en Naomi Pesman prikken er beide nog één in.

De 2e helft past Mazzelstars hun tactiek aan en gaan hoger druk zetten hierdoor word het voetballen moeilijker gemaakt, maar Jade Massing staat stond als een blok te keepen. Na een paar keer goed uit de druk zettende Mazzelstars uit te komen worden er toch nog kansen gecreëerd door Bristol maar helaas niet meer afgemaakt. Hierdoor kwam de bijzonder eindstand van 0-4 op het bord te staan. Speelster Griffith Vaissaire maakt zeer verdienstelijk haar debuut voor de hoofdklasser. [l]