Tienerkoor zoekt Tune Up'ers

ROOSENDAAL - Tune Up, een theaterkoor voor tieners van 10 tot 16 jaar, onder leiding van Amy Knobel, zoekt leden.

Voorheen was Tune Up het jeugdkoor van Close Up, maar als gevolg van een wijziging zijn de repetities verhuisd naar 'De Muzen' in Roosendaal. Het koor richt zich voornamelijk op zang, maar breidt dit uit door te acteren, settings en dansroutines aan te leren om een optreden net dat beetje extra te geven!
We kunnen op dit moment wel wat Tune Up'ers gebruiken en willen door middel van onder andere social media Tune Up op de kaart zetten in Roosendaal en omgeving. Like daarom onze Facebookpagina en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze optredens, nieuwtjes en andere leuke dingen.
Voor een kleine impressie kun je onze kerstpromo bekijken op Facebook of Instagram. Wil je ons liever live zien optreden? Kom dan 15 december naar Klundert bij Kaarslicht!

Aanmelden
Dus ken je iemand die het leuk vindt om te zingen en bewegen op muziek? Kom gerust eens een kijkje nemen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur (Oliemolen 124a te Roosendaal). Je kunt je aanmelden via www.lokaal15.com of stuur ons een berichtje via social media. [l]