Sfeeravond bij Alzheimer Café Roosendaal

ROOSENDAAL - U wordt van harte uitgenodigd op maandag 17 december a.s. het Alzheimer Café Roosendaal te bezoeken. Uiteraard is ook uw partner, zoon/dochter, vriend(in) of kennis van harte welkom. Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. Gasten: Petra Versnel, Pastor St. Norbertusparochie Roosendaal; Odensehuis Roosendaal (voorheen Zorgelooshuys); Zeevrouwenkoor Zout en Zoet. Thema: Sfeeravond.

Verwennen hoort bij de decembermaand… Onder het genot van mooie muziek en iets lekkers gaan wij u op deze laatste bijeenkomst van 2018, verwennen met een gevarieerd programma. Petra Versnel vertelt i.v.m. haar project voor ouderen, iets over: aandacht, zingeving, participatie en contact. Het Odensehuis werkt mee aan een verrassingsmoment. Zeevrouwenkoor Zout en Zoet treedt na de pauze op en zorgt voor een sfeervolle afsluiting van deze mooie avond. Uiteraard is er zoals altijd, gelegenheid om met elkaar en/of met de casemanagers dementie in gesprek te gaan.

Het Alzheimer Café Roosendaal vindt plaats in Centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP Roosendaal. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Als u het Alzheimer Café wilt bezoeken, kunt u vrijblijvend langskomen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de toegang is gratis. [l]