Stichting Safecrowd houdt lezing en start nieuwe basiscursus

ROOSENDAAL - In mei van dit jaar is de Stichting Safecrowd opgericht met als doel de veiligheid bij evenementen te waarborgen. Hier valt onder andere het leveren van gecertificeerde EHBO-ers bij evenementen.

De oprichting van de Stichting is het gevolg van de opheffing van EHBO vereniging St. Vitalis. Op verzoek van hun leden worden de activiteiten, zoals cursussen en hulpverlening, door hen over genomen. Dit heeft geen windeieren gelegd. Veel organisaties, waarmee de opgeheven vereniging contacten onderhield, hebben de weg naar de Stichting gevonden.

Nu in het eerste half jaar de puntjes op de i zijn gezet, nodigt de stichting EHBO-ers uit voor een lezing op 19 december. Deze lezing heeft als onderwerp: Alcohol en Drugs, en wordt gegeven bij De Spinel, Lavadijk 185 in Roosendaal en start om 19.30 uur. Voor hen die geen lessen via de stichting volgen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Opgegeven kan via: corry.dhondt@ziggo.nl.

Basiscursus

Tevens start in januari een Basiscursus. Tijdens de lezing is er de mogelijkheid om hierover meer informatie te krijgen. Mocht u niet in staat zijn om deze avond aanwezig te zijn, dan kunt u ook via het bovenstaand mailadres uw informatie verkrijgen. Mocht u reeds de Basiscursus hebben gevolgd en interesse hebben in één van de andere EHBO-cursussen, dan kunt u hier uiteraard ook naar informeren. Bij voldoende cursisten wordt deze cursus ingepland. Mocht u een cursus bij ons willen volgen, kijk dan ook eens in de polis van uw ziektekostenverzekeraar. Veel van hen vergoeden geheel of gedeeltelijk de cursuskosten. Ook kunt u zelf contact opnemen met uw verzekeraar om deze mogelijkheid na te gaan.

Zien wij u 19 december? [l]