De Regenboog organiseert gratis herfstlunch voor mensen met dementie

ROOSENDAAL - Zorghuis De Regenboog in Roosendaal organiseert op woensdag 12 december om 12.00 uur een herfstlunch voor mensen met dementie. Ook eventuele partners zijn welkom. De Regenboog speelt in op een behoefte om eenzaamheid te doorbreken. Ook onbegrip en de moeilijkheid hierover te spreken, speelt soms een rol.

Mensen met beginnende dementie ervaren soms dat hun wereld kleiner wordt. Onbewust kunnen zij (en hun partner) in een isolement raken. Om dit te doorbreken en om hen in contact te brengen met anderen, kiest De Regenboog ervoor activiteiten te organiseren. Inmiddels maken mensen uit de hele regio hiervan gebruik.

Kosteloos

Het zorghuis, dat eind september het tienjarig jubileum vierde, wil hiermee de drempel verlagen en mensen de mogelijkheid bieden hun ervaringen te delen. Vanzelfsprekend zijn partners en/of familieleden en andere belangstellenden welkom. De lunch wordt georganiseerd op het adres Florisdonk 4 in Roosendaal. Reserveren via 06-50268829 of abella29@hotmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. [l]