Warme Winterklanken met zanggroep 0pus165

ROOSENDAAL - Warme Winterklanken door zanggroep 0pus165 op 15 december om 20.30 uur in de OL Vrouwkerk aan de Kade (Paterskerk) in Roosendaal.

Na een succesvolle samenwerking in mei 2018 tijdens “De Muzen in verbinding” van zanggroep 0pus165 en het Kamerorkest Roosendaal krijgt dit een vervolg tijdens het komende concert en zullen zij een aantal nummers, apart en samen, ten gehore te brengen. En dan wéét u gewoon: de mix van stemmen, piano, drums en strijkorkest staan garant voor een sfeervolle invulling van de avond. De winterse klanken zullen ongetwijfeld warmer klinken naarmate de kerk meer gevuld is. Ook bijzondere hedendaagse nummers, zoals o.a.“Open” van Thé Lau of “Creep” van Radiohead zijn aan het programma toegevoegd. Alison Shek neemt plaats aan de piano en Frans Van Zundert levert zijn bijdrage achter de drums.

Voor en na het concert en tijdens de pauze kan iedereen nog genieten van het gezelschap van vrienden onder het genot van een warm of koud drankje. Dus heeft u nog geen kaartje, dan kunt u dit nog snel in de voorverkoop bestellen op opuskaartverkoop@gmail.com of kopen aan de kassa. [l]