NSV wint van DIOZ

NISPEN - Op een regenachtige zondag speelde NSV thuis tegen DIOZ uit Zegge. Voor deze wedstrijd stond DIOZ 2 punten voor op NSV. Voor beide ploegen was het dus en belangrijke wedstrijd. NSV startte de wedstrijd goed en na 5 minuten kreeg NSV al een penalty, welke feilloos werd benut. 1-0. In het verdere verloop van de 1e helft kreeg NSV nog een aantal kansen, maar er werd niet meer gescoord.

De 2e helft is DIOZ de bovenliggende partij, maar de ploeg uit Zegge weet geen grote kansen te creƫren. Vlak voor tijd krijgt NSV ook nog enkele kansen, maar er wordt niet meer gescoord. NSV boekt een verdienden 1-0 overwinning.

Volgende week gaat NSV op bezoek bij Achtmaal. Achtmaal heeft 3 punten en 1 wedstrijd meer als NSV. Wederom een belangrijke wedstrijd voor de Nispense ploeg