Bart Juwett met Aap. FOTO BART JUWETT
Bart Juwett met Aap. FOTO BART JUWETT Bart Juwett

Verhalen verwarmen het Openluchttheater Nispen

NISPEN - Vrijdag 28 december vindt het Feest van het Verhaal in Nispen plaats. Openluchttheater Nispen zal overkapt en aangenaam verwarmt zijn, kleed je desalniettemin winters warm aan voor het Feest van het Verhaal!

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om gezamenlijk (tegen betaling van de entreeprijs) een eenvoudige warme hap te nuttigen. Bart Juwett (bekende buikspreker) zal aanwezig zijn om op zijn eigen wijze de bezoekers te begroeten en om hierna de ingezonden verhalen aan te kondigen. Zal hij zijn vogels, aap of Opa Bertus meenemen? Met zijn poppen zal hij bezoekers van jong tot oud zeker weten te raken.

Al enkele maanden konden mensen hun verhalen of gedichten insturen. Met de woorden “Vuur, Vreugde, Vriendschap, Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid” werd iedereen van jong tot oud uitgedaagd een gedicht of verhaal van maximaal 1000 woorden in te sturen.

Het leescomité wat onder andere bestaat uit René Spruijt en Els Rommers heeft alle inzendingen bekeken. Aangezien het Feest van het Verhaal geen wedstrijd maar een aanmoediging om te schrijven is zal er geen winnaar uit de bus komen; wel zullen door het leescomité Gouden Veren worden uitgereikt.

Iedereen wordt uitgenodigd te komen genieten van deze sfeervolle avond. Ook of misschien wel juist wanneer je deze keer niet actief deelneemt. Kom dan luisteren naar de verhalen die zullen worden voorgedragen en laat je inspireren voor, wie weet, een volgende keer.

Vrijdag 28 december, Openluchttheater Nispen, 17.00 tot 20.00 uur. Bij onverhoopt te slecht weer voor het opzetten van de tent zal het Feest van het Verhaal doorgang vinden in de Kerk van Nispen. Het Feest van het Verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal en Bewonersplatform Nispen. [l]