Sfeervol optreden door Close Up bij Klundert bij Kaarslicht

ROOSENDAAL - In een mum van tijd werd Klundert op 15 december omgetoverd tot een sfeervol dorp met kaarslicht. Nadat we eerst de sfeer hadden geproefd bij andere koren, mochten we om 21.00 uur zelf optreden in de Hervormde kerk.

In Klundert was ook in de kerken geen verlichting aan. Dit betekende even improviseren voor onze dirigente, Herma Martens met extra lampjes om haar partituren goed te kunnen lezen. Met weinig licht, maar met heel veel energie begon Close Up aan een fantastisch concert.

De akoestiek in de kerk was geweldig. Met een programma dat overwegend uit bekende kerstklassiekers bestond, zette Close Up de kerk in vuur en vlam. Het dak ging eraf bij het altijd swingende Close Up kerstnummer; Hallelujah Christ is born. De avond werd afgesloten met twee nummers uit het eigen repertoire, waaronder Hanging Tree. Een nummer dat door het koor zelf is gearrangeerd, waarbij ook kleine danspasjes worden uitgevoerd.

Wilt je meer weten over Close Up of een keer komen kijken? Bij een van onze repetities ben je van harte welkom. Meer informatie: www.closeuproosendaal.nl. [l]