Donateursactie in de Roselaar.
Donateursactie in de Roselaar. mevr. C. Robben

Goede voornemens gemaakt doneer tijd aan Terre des Hommes

ROOSENDAAL - Kinderen een toekomst geven, het klink zo vanzelfsprekend. Wie is daar niet voor? Toch worden we dagelijks met de gevolgen van kinderuitbuiting geconfronteerd. Terre des Hommes zet zich in om uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden te stoppen. Kinderen een toekomst geven en een veilige leefomgeving bieden, daar staan we voor.

Met deze boodschap waren er afgelopen dagen medewerkers van Terre des Hommes in de Roselaar actief om donateurs te werven voor Terre des Hommes. Je kunt op vele manieren Terre des Hommes steunen, wordt donateur met een vast bedrag per jaar of doneer producten die we in onze winkel aan de Nieuwe Markt kunnen verkopen. In de winkel worden alleen top kwaliteit 2e hands producten verkocht. Als klant ben je uiteraard ook een donateur.

Ooit al gedacht om tijd te doneren? Ook dat is mogelijk want de winkel draait volledig op vrijwilligers en het team kan versterking gebruiken. Ben je 1 of 2 dagdelen per week inzetbaar voor de winkel of is een bestuursfunctie als secretaris iets wat bij jou past? Neem contact op via het mailadres: winkel.roosendaal@tdh.nl[l]