Jongens en meisjes lieten zich van hun beste kant zien. FOTO DION VAN DEN BOOM
Jongens en meisjes lieten zich van hun beste kant zien. FOTO DION VAN DEN BOOM Foto: Dion van den Boom

Dromen komen uit bij Studio Sisa

ROOSENDAAL - De grote zaal van Schouwburg de Kring werd afgelopen zondag gevuld met honderden kinderen die lieten zien dat dromen echt uit kunnen komen. Studio Sisa gaf twee speciale jubileumvoorstellingen, omdat de dansschool van Malou van Rede inmiddels al 12,5 jaar bestaat. De kinderen hebben in drie maanden tijd alle stapjes geleerd en de muziek eigen gemaakt en dansten er dan ook heerlijk op los.

Niet alleen voor de kinderen was het één groot feest om op het podium te mogen dansen, ook het publiek keek haar ogen uit. Gedurende de voorstelling werd de toeschouwer meegenomen door het 'Sprookje van Sisa'. Op een speelse manier werd het verhaal verteld van een klein meisje met een grote droom. Iets wat naadloos aansluit op het verhaal van Malou. Toen ze nog maar vier jaar was, zette ze al haar eerste pasjes op de dansvloer. In de jaren die volgde heeft ze zichzelf ontwikkeld als danseres.

En terwijl ze nog op de middelbare school zat, begon ze in de woonkamer van haar ouders een klein dansschooltje. In slechts vier maanden tijd groeide haar dansschool zo hard, dat ze haar intrek nam bij verschillende buurthuizen. Daarna huurde ze een sportzaal, maar dat was allemaal te klein. Inmiddels zit Malou alweer bijna vijf jaar met haar dansschool aan de Kade in Roosendaal. Haar droom is in ieder geval uitgekomen en ze stimuleert de kinderen dan ook om hard te werken, zodat ook hun dromen uit kunnen komen. "Laat nooit iemand je vertellen wat je wel of niet kan. Je hoeft niet de beste van de wereld te zijn, als je maar de beste versie van jezelf bent." [l]