Più Corde: Anna Jane Lester en Liene Madern-Stradina
Più Corde: Anna Jane Lester en Liene Madern-Stradina

Nieuwjaars Theeconcert een goede start van het jaar 2018 waar muziek in zit

TERHEIJDEN - De Stichting Theeconcerten Witte Kerkje Terheijden wenst u een mooi en gezond 2018 met bezoek aan prachtige concerten, het eerste concert op zondag 7 januari om 15.30 uur.

Een tekst uit de recensie (Michiel Peeters) van het concert van Più Corde in het Witte Kerkje: Zoek drie talentvolle meiden uit de hele wereld, eenzelfde aantal oude instrumenten, werken van drie bekende en onbekende componisten en je kleurt mee in een wereldconcert waarin vijftig tinten romantiek een gewijde ruimte invliegen. Ensemble Più Corde bracht warmte in de koude en volle kerkzaal met de zomerse klanken van het concert ‘De Zweedse Mozart’. De drie muzikale meiden uit: Letland, Spanje en het land van Trump brachten een concert dat warme liefde en verbondenheid uitstraalde in deze verdeelde wereld. Verenigd in muziek klonk als ondertoon door in dit fantastische wereldconcert!”
Zondag 7 januari 15.30 uur komen twee van deze jonge gepassioneerde musici weer naar het Witte Kerkje voor een gloedvol concert Beyond Bach: Anna Jane Lester uit Florida, viool. Liene Madern-Stradina uit Riga (Letland) fortepiano.
Reserveren en informatie bij de Stg. Theeconcerten Witte Kerkje Terheijden: E-mail: theeconcerten.wittekerkje@ziggo.nl Telefoon: 076-5931177.

Witte Kerkje Terheijden