Rouwcentrum Lindonk.
Rouwcentrum Lindonk. Foto:

Uitvaartspreekuur in Rouwcentrum Leeuw

ZEVENBERGEN - Als er een overlijden in de familie plaats vindt moet er veel geregeld worden, vroeger was er dan de reactie van de arts: " U kunt de begrafenisondernemer bellen", en de uitvaart werd besproken.

Tegenwoordig willen de mensen meer inspraak en vrijheid wat keuzes betreft.

Keuzes

Ik denk met name aan: wie wil ik als uitvaartondernemer, waar wil ik begraven of gecremeerd worden, er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om Uw uitvaart zo persoonlijk te maken, dat Uitvaartverzorging Leeuw een spreekuur gaat houden.

Zoals U met lichamelijke klachten naar de dokter gaat, kunt u met Uw vragen omtrent de dood, gebruik rouwcentrum, mogelijkheden voor crematie in uw omgeving met of zonder condoleance, technische crematie, verzekeringen, asbestemming, sieraden, 24 uurskamer, vervoer, enzovoort, bij ons terecht.

Waardecheque

Wij nodigen U uit op ons spreekuur, de koffie staat klaar, U krijgt als blijk van vertrouwen in ons een WAARDECHEQUE aangeboden die in leverbaar is als de uitvaart door ons geregeld gaat worden t.z.t.

Spreekuur

Wij zien u graag op ons spreekuur: dat gehouden gaat worden elke 2e donderdag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur in Rouwcentrum Leeuw, Lindonk 49, Zevenbergen. [l]