Even uitproberen.
Even uitproberen. Foto:

Open dag Da Vinci College

MOERDIJK - Op vrijdag 26 januari organiseert het Da Vinci College een open dag van 15.00 tot 20.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo.

Welke opleidingen zijn er, wat zijn de kansen op werk en welke stages lopen studenten? Antwoord op deze en nog veel meer vragen geven docenten en studenten van het Da Vinci College. Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door de gebouwen.

Leuke activiteiten
Het Da Vinci College stimuleert en helpt haar studenten hun passie te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de open dag zijn ook studieloopbaanbegeleiders aanwezig om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een opleidingskeuze. Studenten vertellen over hun ervaringen: de lessen, de praktijkopdrachten en projecten waaraan zij werken. Bovendien zijn er leuke activiteiten voor de bezoekers. In de Duurzaamheidsfabriek kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf aan de slag met de apparatuur en een led-lampje produceren. Ook tanden polijsten en versieren met een diamantje behoren tot de activiteiten. Het complete aanbod aan activiteiten plus de locatie staan op www.davinci.nl/opendag.

Meerdere locaties
Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist). Voor informatie van de andere vestigingen van het Da Vinci College kijk op www.davinci.nl/opendag [l]