Vlnr. Manon van Gils, Kyra Stoop,Quinten Sindorff en liggend Thimo Vreeswijk.
Vlnr. Manon van Gils, Kyra Stoop,Quinten Sindorff en liggend Thimo Vreeswijk. Monique Vos

Kampioenen bij jeugd BC Groene Ster

ZEVENBERGEN - Ondanks dat er nog wat inhaal wedstrijden op het programma staan was, afgelopen weekend, officieel het laatste speelweekend van het competitieseizoen 2017/2018. Het tweede jeugdteam, die in de klasse U15 spelen, hadden 3 punten nodig om kampioen te worden.

Zondagochtend 28 januari, vroeg uit de veren om richting Prinsenbeek te vertrekken waar het tweede jeugdteam zijn laatste wedstrijd uit moest spelen tegen de Zwaluwe. De heren, net weer beter en met natuurlijke spanning verloren de jongensdubbel maar de dames wonnen hun dubbel wel, stand 1-1. Inmiddels waren naast de ouders ook een aantal begeleiders en bestuursleden naar Prinsenbeek gekomen om het team naar het kampioenschap te supporteren. Nu konden de singles beginnen, Quinten en Manon wonnen deze en was de stand 1-3, het kampioenschap was binnen maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Kyra haar single ging verloren de tegenstandster was net iets beter en Thimo maakte er een erg spannende pot van maar verloor zijn single in 3 sets. Nu waren de mixen aan de beurt, Quinten speelde met Kyra en ook zij wisten er een spannende wedstrijd van te maken maar wisten hun mix toch te winnen in een mooie drie setter. Bij Thimo en Manon ging het wat makkelijker ook al werd de tweede set aan het einde toch nog spannend, maar ondanks dat de tegenstander nog goed terug kon komen wisten ze hun mix in winst om te zetten. De wedstrijd gewonnen met 5-3 en het kampioenschap met een winst partij afgesloten. Quinten, Thimo, Kyra en Manon Gefeliciteerd met dit mooie resultaat en natuurlijk hebben wij ze gelijk in het zonnetje gezet.

Leren badmintonnen
Wil jij ook leren badmintonnen en ben je 7 jaar of ouder, kom dan op Zaterdagochtend met ons mee trainen van 10.00 uur tot 11.30 uur. Ben je 4, 5 of 6 jaar, kom dan op de zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur aansluiten bij Noa in de mini groep. Voor zowel de jeugd als de mini’s kun je, je aanmelden via jeugd@badmintongroenester.nl. Ben je 18 jaar of ouder en wil je ook graag de badmintonsport beoefenen of leren kom dan op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur. U kunt zich aanmelden bij info@badmintongroenester.nl [l]

v.l.n.r.Manon van Gils, Kyra Stoop,Quinten Sindorff en liggend Thimo Vreeswijk