ZEVENBERGEN - Dinsdag 30 januari speelden wij bij Hof van Overveld in Prinsenbeek onze 4e wedstrijd in de wintercompetitie van 2017/2018.

Dankzij de 28 deelnemers werd het weer een gezellige drukke boules middag. Iedereen begint enthousiast aan de eerste ronde, toch opvallen dat de betere spelers ook weleens missen en dat is voor de nieuwelingen ook weleens leuk zo'n partijtje te winnen. Ons oudste lid Jan Hasper speelt de sterren van de hemel met het plaatsen van zijn boules, met zijn maat Jan v Zevenbergen winnen zij deze partij met 13-8, Toon en Christine hebben het nakijken. Na een korte drankpauze gaan alle deelnemers met goede moed aan de derde ronde beginnen. Op alle banen wordt er naar hartenlust geplaatst en geschoten, bij beiden gaat het weleens fout zowel het plaatsen als het schieten. De partij op baan drie is bijzonder spannend Ad en Riet die in het begin een voorsprong namen, maar de tegenstanders Janny en Ton laten dit niet gebeuren en gaan er vol tegen aan en winnen tenslotte ook nog deze wedstrijd met 13-9.
Tenslotte de uitslag: 1. Corry de Jong 320 pnt; 2. Theo Janssen 317 pnt; 3. Janny Bouwman 316 pnt; 4. Zus v. Beers 314 pnt; 5. Hans v.d. Velden 221 pnt. [l]