Korte berichten

ZEVENBERGEN
Gebruikte kleding en schoeisel inleveren: Kleding –schoeisel- boeken en huishoudelijke artikelen, in te leveren in het Bartholomeus Parochiehuis tussen 9.00-12.00 uur (naast de kerk), Markt 19A Zevenbergen tel. 0168-323567. Opbrengst van de goederen gaat naar diversen projecten van de kerken.
Postzegel ruilmiddag: Zaterdagmiddag 10 februari houdt postzegelclub Zevenbergen een ruilmiddag van 13.00 tot 17.00 uur in het zaaltje van de Huurderver. Moerdijkse Waard, Dr.Arienslaan 60a, Zevenbergen. Ook voor munten en ander verzamel objecten is er ruimte. Info: 06-12401411, jasluiter1@gmail.com.

ZEVENBERGSCHEN HOEK
Bingo in de Zevensprong:
De Seniorenraad van Zevenbergschen Hoek organiseert op 7 februari weer de maandelijkse bingo met mooie prijzen voor alle 50-plussers van Den Hoek. De eerste bingo-ronde begint om 14.00 uur.

KLUNDERT
Romantisch Valentijnsconcert:
Valentijnsdag is natuurlijk de dag om je geliefde met een romantisch cadeau te verassen. In De Stad Klundert zullen pianiste Caecilia Boschman en huisorganist Gerben Mourik daarom op woensdag 14 februari om 20.00 een concert met romantische muziek verzorgen. De muziek varieert van de Wedding-Cake (trouw-cake) van Camille Saint-Saëns tot twee werken onder de titel 'Clair de Lune' (maanlicht) van de Franse impressionisten Claude Debussy en Louis Vierne. Het net in gebruik genomen Vermeulen-orgel en de concertvleugel vleugel geven aan dit concert een prachtige, intieme sfeer. Bovendien kun je de musici van dichtbij zien spelen! [l]