Carnaval en Uurtje Actief

ZEVENBERGEN - Volgende week barst het carnaval weer los in Zeuvebultelaand. Dan zijn we met z’n allen in beweging.

Of het nu het kijken naar de optocht is, het dweilen tussen de gezellige tentjes of in de avond uit je bol gaan: het blijft bewegen. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het kijken lukt nog wel maar de rest..... Daar heeft Uurtje Actief een oplossing voor. Aangepast bewegen met gelijkvoelenden. Rustig aan het doel bereiken wat je voor ogen hebt. Daar nemen we de tijd voor. Echter in de Carnavalsweek zullen eerst de sporen van het feest moeten worden uitgewist. Dat betekent grote schoonmaak in de kleine zaal van de Borgh. Dus jammer, maar géén trainen op woensdag 14 februari. De dag om iets leuks met een valentijn te doen. Dus met u komt het wel goed. Ook Scootmobiel Actief en de wandelgroep, beide op maandag, stellen we een weekje uit. Er is zoveel te doen in ons Zeuvenbultelaand, dat u zich niet zult vervelen.

Scootmobiel Actief

Op maandagmiddag 19 februari, om 14.00 uur zijn we weer present om de scootmobielers onder u te ontvangen in ons clubhuis. Als het weer het toelaat kunnen we gezamenlijk beslissen of we een kleine toer doen. En als het te koud is gaan we met elkaar een gezellig uurtje beleven in het clubhuis van de honkbalvereniging 7Hills.

Wandelen

In de avond van 19 februari om 19.00 uur start de wandelgroep bij de apotheek aan de Kerkhofweg voor weer een fijne wandeling door Zevenbergen. U bent zonder aankondiging van harte welkom om mee te doen!

Training

Woensdagavond 21 februari om 19.00 uur trainen we weer als vanouds in de kleine zaal van de Borgh. Ook daar kunt u vrijblijvend mee komen doen. U heeft alleen schone sportschoenen nodig. En kleding aandoen die gemakkelijk zit.
Op onze website www.uurtjeactief.nl kunt u alles lezen over onze vereniging. Ook op Facebook zijn we actief. Er verschijnen elke week foto’s en filmpjes. Voor meer inlichtingen: Hetty Boeters 06-24095240 of via uurtjeactief@gmail.com. [l]