Moerdijkse Hieronymusminioren halen medailles op zwemwedstrijd

MOERDIJK - Zondag 28 januari stond de eerste wedstrijd van het jaar gepland. Sterker nog; voor een aantal zwemmertjes van Hieronymus hun allereerste zwemwedstrijd!

Om half 3 startten in zwembad de Schelp 32 jongens en meiden samen met de zwemmers van De Krabben, Sbc2000, Aquadream en Z&PC Dio. Zoals altijd was de sfeer goed, er werd flink aangemoedigd en ondanks de spanning werd er heel goed gepresteerd! Bij de estafettes aan het eind van de middag zwommen maar liefst 20 zwemmers van Hieronymus mee!

Jessy van Vlimmeren zwom 100 meter schoolslag en 50 meter vlinder. Bij de laatste afstand pakte ze in een breed deelnemersveld nét naast het brons. Rosalie van der Bijl deed hetzelfde bij de 100 m schoolslag maar kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd met 2 prachtige PR’s, op de 400 m vrij zelfs een van 25 seconde! Robin Burger zwom voor het eerst 50 meter schoolslag en 50 meter rugcrawl. Haar tijden bieden een mooi uitgangspunt voor de toekomst.

De grootste prestatie van de dag is toch wel de sportiviteit onder de zwemmers. Iedereen wordt aangemoedigd, iedereen doet zijn best. Het is goed te merken dat er een fijne sfeer heerst onder de zwemmers van Hieronymus! Voor uitslagen en informatie: www.zpv-hieronymus.com. [l]