Groep 7 van basisschool De Arenberg met de instructeurs
Groep 7 van basisschool De Arenberg met de instructeurs Foto: Walter van Dongen

Biljart-clinics voor basisscholen weer begonnen

ZEVENBERGEN - Afgelopen woensdag is de eerste biljart-clinic voor de Zevenbergse basisscholen weer begonnen.

In de komende vier maanden zullen er 13 groepen aanwezig zijn om deze biljart-clinic te volgen. Door groep 7 van basisschool De Arenberg werd de spits afgebeten.

De 26 leerlingen kregen van de aanwezige instructeurs op 6 biljarts de verschillende oefeningen voorgeschoteld waarbij punten te verdienen waren.

De instructeurs die deze 13 weken hun vrije tijd opofferen om ook deze clinics weer tot een succes te maken zijn Antoon Goossens, Jan van Gool, Arie Kolmsberg, Henk Struijk, Piet Schouwenaars, Jan Kanters, Arian van de Luijtgaarden, Anton Lips en Aad Bon.

De leerling die in de 1e clinic als beste tevoorschijn kwam was Glen v/d Cappelle, met als nummer 2 Sjoerd Schoones gevolgd door Martijn Lodder die als 3e eindigde. Op woensdag 23 mei zullen dan de nummers 1 en 2 van alle groepen in een finale gaan bepalen wie dit seizoen als winnaar zal eindigen.
Aanstaande donderdag 8 februari (éénmalig op donderdag) zal groep 6B van basisschool de Arenberg aanwezig zijn. Behalve basisschool De Arenberg zullen ook enkele groepen van de basisscholen De Boemerang, De Regenboog, De Toren en De Neerhof acte de préséance geven. [l]