Nefjoece op de planken.
Nefjoece op de planken. Marcel Zotterspeer

CV De Nefjoece druk programma met carnaval

ZEVENBERGEN - Met de carnavalsdagen voor de deur zijn De Nefjoece druk doende hun agenda in te plannen om al hun boekingen goed in te vullen.

Niet alleen in Zeuvenbultenlaand maar dit jaar treden de Nefjoece ook op in Kielegat, Krabbegat, Snerkersdurp en Oeteldonk. Met hun nieuwe verzamel cd. “Alle 5 goed” hebben De Nefjoece al menig carnavalsbal naar een hoogtepunt weten te brengen. Met hun internationale optredens in Brasschaat België en Köln Duitsland hebben De Nefjoece na al die jaren de nodige ervaring opgedaan ook de niet carnavalsvierders in de polonaise te laten lopen.
Ook zouden we via dit schrijven u graag willen informeren over het grote Jubileum feest van C.V De Rukbevers die hun 22 jaar bestaan gaan vieren op zaterdag 10 februari in zalen centrum ‘De Zevensprong” in Snerkersdurp, alle Snerkers en oud Snerkers zijn hiervoor uitgenodigd.
Omdat De Nefjoece hun roots ook in het mooie Snerkersdurp hebben liggen zou het zo maar kunnen gebeuren dat ze ondanks hun drukke agenda ook De Rukbevers nog even komen feliciteren met hun mooie Jubilea. [l]