Officiele opening door burgemeester J. Klijs.
Officiele opening door burgemeester J. Klijs. Ineke Sekeris

Westhoek feestelijk geopend

ZEVENBERGEN - Op 2 februari werd de Westhoek in Zevenbergen, onder toeziend oog van bijna alle bewoners, feestelijk geopend door burgemeester Jac Klijs.

De feeststemming zat er goed in. Zo werden er diverse muzikale optredens verzorgd, speciaal voor de bewoners van het Woonzorgcomplex. Familieleden, oud werknemers en aspirant bewoners kregen 3 februari de mogelijkheid om het gerenoveerde Woonzorgcentrum te bewonderen. Van deze mogelijkheid werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt. De opkomst was enorm!

Feestelijke opening in ‘het Hart’

De Tuinzaal - wat voorheen ook al dé ontmoetingsplek was - is nu met recht het Hart van de Westhoek. Burgemeester Jac Klijs bezegelde de opening met het doorknippen van een lint, prachtig versierd door een ballonnenboog. Bewoners van de Westhoek waren massaal afgekomen op deze officiële opening, omlijst door diverse muzikale optredens en leuke activiteiten. Aan de manier hoe werd meebewogen of werd meegezongen, was duidelijk te zien dat er genoten werd. ‘De Westhoek is van alle bewoners. Het is dan ook prachtig om al die blije gezichten te zien. Daar doen we het voor!’, aldus Erik van den Brand, mede-eigenaar van Estea.

Open huis

Niet alleen bewoners werden in het zonnetje gezet. Voor familieleden en andere geïnteresseerden werd 3 februari een open huis georganiseerd. Dat bleek een daverend succes te zijn. Veel bezoekers hebben die middag even kunnen proeven aan het plezierige wonen in de Westhoek. [l]

Officiele opening door burgemeester J. Klijs