Korte berichten

MOERDIJK

Onafhankelijk Moerdijk:

Fractie, wethouders en bestuur van Onafhankelijk Moerdijk vergaderen beurtelings in de verschillende kernen van Moerdijk. Zo wordt op maandag 19 februari een openbare bijeenkomst in gebouw Irene in Willemstad gehouden, aanvang 19.30 uur. De partij nodigt inwoners, verenigingen en bedrijven uit om mee te praten en mee te denken zodat zij zorgen, wensen en suggesties mee kan nemen in haar meningsvorming. Daarnaast is de partij op zoek naar mensen die politiek actief willen worden of de partij op een andere manier actief willen steunen, bijvoorbeeld als lid van het partijbestuur.

ZEVENBERGEN

Gebruikte kleding, dekens en schoenen inleveren:

Kleding, schoenen, dekens en merk leren tassen, in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 8.30-12.00 uur, Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen, tel. 0168-323567. Opbrengst van de goederen gaat naar diversen projecten van de kerken.

HEIJNINGEN

Avondwandeling:

Seinpost Sabina is een bijzondere avondwandeling op het grote Fort Sabina. U loopt op eigen gelegenheid over het fort en volgt de lichtjes. Ze brengen u naar verschillende locaties op het fort waar u kunt kijken naar projecties die u meenemen in de historie van deze bijzondere plek. Met o.a. 3D foto's uit de eerste wereld oorlog, een installatie over de watersnood, het bombardement, een unieke film uit 1936 en als klap op de vuurpijl een enorme projectie op het hoofdgebouw. Onderweg wordt u begeleid door geluiden uit het verleden en de vele beelden en verhalen uit het rijke verleden van het fort. U kunt op 16 en 17 februari vanaf 20.00u de wandeling maken op het fort. Fort Sabina, Fortweg 1, Heijningen Kijkt u voor meer informatie op www.fortsabina.nl [l]