Dorpsraad Fijnaart en Oudemolen

Politiek café in Fendertse Hoeve

FIJNAART - De dorpsraad Fijnaart/Oudemolen organiseert op dinsdag 20 februari 2018 een politiek café bij de Fendertse Hoeve aan de Kadedijk 3 in Fijnaart. De aanvang is 20.00 uur; de zaal is om 19.30 uur open.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart dit jaar, het programma op deze avond is goed gevuld en zeer uitgebreid aan onderwerpen.

Partijen

Alle negen deelnemende politieke partijen zijn deze avond in de sterkste formatie aanwezig, waarbij we aan de slag gaan met de vraag 'Wat weten jullie van en over Fijnaart/Oudemolen, en wat willen jullie de komende vier jaar voor en in Fijnaart/Oudemolen gerealiseerd krijgen?'. Ook zal de dorpsraad zelf enkele vragen over het beleid van de gemeente Moerdijk inbrengen, om de opgestelde visie tot 2033 meer kracht bij te zetten. De in de gebiedsplannen c.q. dorpstafel lopende plannen worden op de korrel genomen, mede door de toezeggingen tijdens het collegebezoek van 28 november 2017.

Waardig

Deze avond is zeer zeker bedoeld om Fijnaart/Oudemolen een vooraanstaande positie in te laten nemen in de gemeente Moerdijk en als groeikern een waardig gezicht te krijgen en serieus genomen te worden, met goede onderbouwde plannen, en geen half of lapwerk.

Laten we onze lange termijn visie kracht bijzetten met het uitwerken van plannen en onderwerpen, om Fijnaart/Oudemolen dichter bij elkaar te brengen om samen een vuist te maken, om de leefbaarheid te vergroten met bevolkingsgroei, het bouwen van huizen een nieuwe grote brede school/winkels, en bedrijven de kans geven om te groeien, verkeer en veiligheid optimaliseren, verenigingen ondersteunen met het multifunctioneel maken van accommodaties en aankopen van locaties om plannen uit te voeren. Het duurzaam maken van Fijnaart/Oudemolen zal zeker op deze avond gespreksstof zijn.[l]