Korte berichten

ZEVENBERGEN
Gebruikte kleding, dekens en schoenen inleveren:
Kleding, schoenen dekens en merk leren tassen, in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 8.30-12.00 uur, Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen tel. 0168-323567. Opbrengst van de goederen gaat naar diversen projecten van de kerken.
Bijeenkomst Onafhankelijk Moerdijk: Op maandag 26 februari wordt er weer een openbare bijeenkomst gehouden van Onafhankelijk Moerdijk. Besproken wordt o.a. de agenda van de eerstkomende raadsvergadering. Ook andere zaken kunnen aan de orde worden gesteld. De bijeenkomst wordt gehouden op het gemeentehuis, aanvang 19.30 uur.

FIJNAART
Bingo: Op donderdag 22 februari houdt KBO Fijnaart een bingo middag. Er worden 10 ronden gespeeld en er wordt gespeeld om geldprijzen. Deze middag is voor iedereen toegankelijk. Deze middag is in De Graanbeurs, Kadedijk 6 te Fijnaart en begint om 13.30 uur. Het bestuur hoopt weer op een grote opkomst.
Klassiek open podium: Op vrijdagavond 23 februari is er weer een open podium in d'Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. Aria's en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken. Ook luisteraars zijn van harte welkom, want publiek is natuurlijk onmisbaar. De avond begint om 20.00 uur aan de Molenstraat 24 in Fijnaart.
High-teaconcert: De Young Piano Masters Society brengt zondag 25 februari in d'Engelenburgh een bijzonder high-teaconcert: de gelauwerde pianist Erwin Rommert Weerstra komt met hoboïst Matteo Costanzi voor een uitvoering met concertgebouwkwaliteit. Het concert (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 14.15 uur. Reserveren via 06-8357 2448 of engelenburgh@live.nl. [l]