Korte berichten

ZEVENBERGEN
De mattheuspassion van Bach:
In het kader van het maandelijks terugkerend 'klasssiek muziekuur Zevenbergen' wordt er op zondagmiddag 4 maart in de religieuze ruimte van de Zeven Schakels een voordracht gehouden door de dirigent Lex Wiersma over de beroemde Mattheus Passion van Johannes Seb. Bach. U bent van harte welkom op het inspiratieplein van woonzorgcentrum de Zeven Schakels, 4 maart aanvang 14.30 uur.
Kleding inleveren: Kleding, schoenen, dekens en merk leren tassen, ook gevraagd borduur materiaal - wol- katoen om te haken, en allerlei materiaal om kaarten te maken, in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 8.30-12.00u. Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen 0168-323567. Opbrengst van de goederen gaat naar diversen projecten van de kerken.
Start Pilot G dansen: In Gemeente Moerdijk zijn diverse verenigingen die aangepast sporten aanbieden. Donderdag 1 maart start G-ezellig Dansen bij Tamara. Voor beginnende en ervaren "speciale" dansers en danseressen. Schrijf je nu in op de website van meerMoerdijk.nl - De pilot zal 6 lessen inhouden en worden gegeven van 19.00-20.00 uur. Leeftijd 15+. Locatie Balleststudio Tamara Zuidrand 5, Zevenbergen. Meer informatie over de Dans pilot van meer Moerdijk krijg je van anja.buijtenhuijs@senw-moerdijk.nl.

KLUNDERT
Bingo: Zaterdag 3 maart staat er weer een bingo avond van de Oranje Garde op het programma. Grote kans dat u naar huis gaat met één of meer van die vele, mooie prijzen. Met natuurlijk ook de gebruikelijke super ronde. Zorg dat u het niet mist, op zaterdag 3 maart op de nieuwe locatie in sportcomplex De Niervaert, Molenvliet 7 in Klundert. Aanvang 20.00 uur. Voor de volledige bingo kalender van 2018 kunt u kijken op www.oranjegarde.net
Muzikale bingo: Zonnebloem Klundert nodigt iedereen, met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar, uit om deel te nemen aan een muzikale bingo waarbij u mooie prijzen kunt winnen! Vrijdag 2 maart. Aanvang: 14.00-16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur). Locatie: De Ring , Kerkring 22, Klundert. Info: Sylvia Endeman 0168-402806.
Watersnood tentoonstelling: De watersnood tentoonstellingen in het Heemhuis aan de stoofdijk en in de Stad Klundert in de Molenstraat trekken zoveel bezoekers dat het bestuur van de heemkundekring Die Overdraghe heeft beslopen om ze te verlengen tot zaterdag 31 maart. Op beide locaties zijn de beelden van de ramp in 1953 te zien iedere woensdag en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

WILLEMSTAD
Vrij biljarten:
Wie zin heeft om een keertje te biljarten, kan in Buurthuis Irene te Willemstad gebruik maken van de verwarmde biljarttafel en biljartmaterialen. De biljartzaal is wekelijks vrij toegankelijk op donderdagavond van 19.30 tot 23.30 uur. Op andere avonden enkel op reservering via 0168 472488. [l]