Korte berichten

KLUNDERT
Kinderconcert Elly & Rikkert: Op zaterdag 10 maart komen Elly en Rikkert naar Klundert om een hartverwarmend kinderconcert te geven in de Hervormde Kerk te Klundert (adres: Kerkring 1). Het concert begint om 14:30 uur en zal ongeveer vijf kwartier duren. Dit concert is onderdeel van de Kids in Actie concerten van Kerk in Actie en daarom zullen duif Rainbow en oma Duif ook aanwezig zijn. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom, onder begeleiding van een ouder/ opa/ oma of... Een kaartje kan via de website besteld worden. Voor kinderen onder de 4 jaar is oppas aanwezig. Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes zie www.zingenindekerk.nl of neem contact op met Leonie Hollemans (0168-850576).
Concert Gemerns familiekoor: Het afgelaste kerstconcert van het Van Gemerns familiekoor zal nu plaats vinden in december 2018. Voorlopige datum zaterdagmiddag 8 december. Locatie De Stad Klundert. Gekochten kaarten van 2017 zijn dan ook gewoon geldig. Degene die liever hun kaarten willen inleveren krijgen hun geld terug. Inleveren kan bij Sita Vreugdenhil, Kerkweg 63, Klundert.
Vrouwendagactie Amnesty International: Op zaterdag 10 maart staan wij weer in de Doorsteek te Klundert met onze kleine stand. Wederom vragen wij uw aandacht voor Azza Soliman, de Egyptische advocate die opkomt voor de rechten van vrouwen. Er hangt haar een gevangenisstraf van 15 jaar boven het hoofd. En verder hebben we mooie felicitatiekaarten en kaarsjes van Amnesty International te koop.

FIJNAART
Specialdienst: Zondag 18 maart komt oud-Fijnaarter Wim Bevelander weer naar Fijnaart voor een Specialdienst. Wim is een veel gevraagd spreker in allerlei kerken in Nederland. Dit spreken combineert hij vrijwel altijd met het zingen van zijn eigen nummers. Deze liederen spreken jong en oud aan, vooral in combinatie met de introducties of korte Bijbelstudie die Wim daarbij geeft. Deze avond zullen er vooral veel liedjes langskomen van zijn recente CD "De Wind is buiten adem". De specialdienst begint om 19:00 uur in De Ontmoetingskerk aan de Wilhelminastraat 66, maar de kerkdeuren zijn vanaf 18:30 uur al open. De toegang is gratis. Op de site www.wimbevelander.nl kun je alvast wat liedjes horen.
KBO informatiemiddag: KBO Fijnaart organiseert op donderdag 15 maart een informatiemiddag. Bets Wagemakers komt uitleg geven over Zhineng-Qigong. Hier word uitleg gegeven om mensen te inspireren en te motiveren om het leven in eigen hand te nemen door middel van rustige oefeningen zelfs voor mensen op hoge leeftijd. Daarna komt Ed van Wijk uitleg geven over voetreflex-therapie wat zeer leerzaam is, alles is namelijk van onze voetzolen af te lezen. Daarna worden er nog 5 ronden bingo gespeeld. Deze middag word gehouden in de Graanbeurs Kadedijk 6 Fijnaart en begint om 13.30 uur. Aanmelden kan tot 12 maart bij Piet Frijters Kon.Julianastraat 12 en bij Jolanda Nieuwkerk Fr Hendrikstraat 3.

ZEVENBERGEN
Vrouwen van Nu: Woensdag 14 maart komen de Vrouwen van Nu weer bij elkaar in de 3 Musketiers. Jessica v.d. Zanden komt vertellen over "kleur & stijl". De avond staat geheel in het teken van Persoonlijke Styling. Het is een dynamische avond vol tips over kleur, pasvormen, kledingcombinaties, shoppen en garderobe. De presentatie is aan de hand van een power-point presentatie met kleurmaterialen.
Kaartavonden bij de Zonnebloem: Rikken en jokeren bij de Zonnebloem op woensdag 7, 14, 21 en 28 maart om 19.00 uur. Locatie: bij Verhoeven.
Gebruikte kleding, dekens, schoenen: Kleding, schoenen dekens en merk leren tassen, ook gevraagd borduur materiaal, wol, katoen om te haken, en allerlei materiaal om kaarten te maken, in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 8.30-12.00 uur Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen 0168-323567. Opbrengst van de goederen gaat naar diversen projecten van de kerken. [l]