ZEVENBERGEN - Dinsdag 27 februari spelen wij met 24 leden weer de 5e wedstrijd in de wintercompetitie en ik durf gerust te stellen dat het weer een gezellige middag Boulen is geworden.

De eerste ronde was er een wedstrijd die eruit sprong al was het alleen maar door de duur van de wedstrijd Ria/Toon tegen Nel en Agnes deze duurde een heel uur, punt voor punt sleepte de wedstrijd zich voort het ging helemaal gelijk op, door het precieze plaatsen van Ria en de goede schieten van Toon is deze wedstrijd toch door dit team gewonnen met 13 tegen 9. Verder met ronde twee en drie die ook weer werden gewonnen door Frie, Hans en Jan zij scoorden alle drie de ronden de winstpunten. Voor de 1e en 2e prijs moest er door Frie en Hans, beiden 3 19 punten een barrage worden gespeeld die werd gewonnen door Frie met 7 tegen 5.
Uitslag: 1e plaats Frie Kortsmit met 3 19 pnt; 2e plaats Hans van de Velden 3 19 pnt; 3e plaats Jan Zevenbergen 3 14 pnt; 4e plaats Elly Fheling 2 11 pnt; 5e plaats Leen Vosselman 2 09 pnt. [l]