WILLEMSTAD - Teams 1 en 2 van tafeltennisvereniging Witac’89 staan op de 1e plaats en team 3 bungelt onderaan de ranglijst.

Vorige week al speelde het 1e team in Sint Willebrord tegen The Back Hands 7. Tegen deze sterke tegenstanders werd gelijk gespeeld (5-5). De uitslagen waren duidelijk: of er werd dik gewonnen of verloren, op twee wedstrijden na werden alle partijen in drie games gespeeld. Willem Maris en Piet van Beers wonnen elk tweemaal en Cor Bom voegde daar één overwinning aan toe. Halverwege de competitie staat team 1 met een wedstrijd meer gespeeld op de 1e plaats in klasse 5C van de NTTB afd. ZuidWest.
In Bergen op Zoom tegen Het Markiezaat 5 speelde Ray van Ginneke van team 2 een sterke wedstrijd en won al zijn partijen, gevolgd door Arthur Baalman, die tweemaal won. Invaller Michel Wessels uit team 3 speelde spannende wedstrijden en won er daarvan één. Het dubbel werd door Arthur en Ray gewonnen, uitslag 3-7. Met een wedstrijd meer gespeeld staat team 2 op de 1e plaats in klasse 6C.
Ook in Bergen op Zoom tegen Het Markiezaat 6 verloor team 3 met 8-2. In zijn eigen team won Michel eenmaal; in zijn 3e partij verloor hij, na een zinderende strijd, met het kleinst mogelijke verschil in de 5e game. Desiree Nieuwkoop boekte een mooie overwinning in een enerverende partij. Team 3 staat op een gedeelde 4e plaats in klasse 7C.[l]