Polderchallenge 2017.
Polderchallenge 2017. Ton Kuipers

Polderchallenge
Standdaarbuiten 2018

STANDDAARBUITEN - De Stichting Polderchallenge Standdaarbuiten is gestart met de voorbereiding voor de vierde editie van de Polderchallenge, die op 1 en 2 september plaatsvindt.

Voor alle leeftijden wordt een uitdagend parcours samengesteld met hindernissen waar de lopers water, gras en modder als natuurlijke elementen moeten overwinnen. Deelnemers worden sowieso nat en vies wat schitterende plaatjes oplevert. Alles bij elkaar zorgt dit voor veel plezier onder deelnemers en bezoekers. Vooraf gegaan door een stevige warming-up zal op 2 september om 10.00 uur het startschot klinken voor de Ininminirun (600m), de Kidsrun (2,5km), de Funrun (6km), de Toughrun (12 km) en de Ultimaterun (18 km). Op zaterdagavond zal er een feesttent op het terrein staan waar vanaf 19.30 uur opgewarmd worden voor de zondag met een ludieke activiteit en optredens van streekartiesten. Om een vlot verloop van het evenement te realiseren en vooral een snellere doorstroming van de deelnemers bij de hindernissen te bewerkstelligen is het aantal deelnemers vastgesteld op maximaal 750. De ervaring leert ons: "wil je deelnemen wees er dan snel bij!"
Opgeven kan vanaf 1 april via de website. Bent u bereid de Polderchallenge op enigerlei wijze te ondersteunen neem dan contact op met de organisatie. Informatie over de Polderchallenge Standdaarbuiten: www.polderchallengestanddaarbuiten.nl [l]

Polderchallenge 2017