Opnieuw winstpartij Witac 1

WILLEMSTAD - Witac'89 1 consolideerde tegen ODT in Roosendaal de tweede plaats op de ranglijst.

Witac 1 verloor nog wel de eerste partij, maar met tussenstanden van 2-3 en 3-4 eindigde de wedstrijd in een 3-7 overwinning. Rinus Huybregts begon moeizaam in zijn eerste winstpartij, maar kwam daarna steeds beter in vorm en boekte vervolgens nog twee winstpartijen.
Willem Maris zegevierde tweemaal in het enkelspel en verloor eenmaal. Cor Bom had nog steeds last van een schaatsblessure, maar haalde in zijn laatste partij alles uit de kast en won na een zeer spannend en enerverend duel met 14-16 in de vijfde game. Eerder was ook het dubbelspel van Willem en Cor in een zege voor Witac geëindigd.
Het tweede team van Witac bleek veel te sterk voor TCS. Ray van Ginneke wist zijn drie enkelspelpartijen solide in winst om te zetten. Ook Arthur Baalman behaalde zeer overtuigend de maximale winst in het enkelspel. Kees Heijstek was eveneens dicht bij drie overwinningen maar verloor één partij erg ongelukkig met 13-15 in de vijfde game. Het dubbelspel was een prooi voor TCS, waardoor een 2-8 eindstand werd bereikt.
Desiree Nieuwkoop bleek tegen The Back Hands in bloedvorm. Zij zegevierde in al haar enkelpartijen. Alleen Michel Wessels kon hier voor Witac nog een zege aan toevoegen. Manon Gerritsen verloor zeer ongebruikelijk al haar partijen (eindstand 6-4). [l]