ZEVENBERGEN - Dinsdag 27 maart de 6e en laatste wedstrijd van de wintercompetitie 2017/2018. Met 24 boulers was het een beetje minder druk dan anders, maar desalniettemin een gezellige middag.

Gezien de weersvoorspelling hebben wij gekozen om nog een keer in Prinsenbeek te spelen, en gelukkig maar want tijdens de wedstrijd is het inderdaad behoorlijk gaan regenen, dus uiteindelijk een goede keus. De messen waren geslepen om nog even hoog te scoren om in de einduitslag in de hoogste regionen terecht te komen. De betere schieters heb ik nogal eens zien missen, en de minderen boulers heb ik nogal eens goed zien plaatsen. Ook moest er door Hein de Jong en Leen Vosselman nog een barrage gespeeld worden, tot 7 punten voor de 3e plaats allebei hebben zij 3 22 punten, deze barrage werd nog even heel spannend het ging gelijk op Hein kwam voor te staan met 3-2 Leen, komt terug met 3-4 dan wordt het 6 tegen 6 en uiteindelijk wint Leen Vosselman met 7-6 en daarbij ook de 3e plaats. Nu is het beslist wie de winnaars zijn van de wintercompetitie, deze worden bekend gemaakt tijdens de ALV op 19 april.

De uitslag van deze middag: 1e plaats Ton v/d Horst 3 29 pnt; 2e plaats Toon Thijs 3 26 pnt; 3e plaats Leen Vosselman 3 22 pnt; 4e plaats Hein de Jong 3 22 pnt; 5e plaats Ed Brouwer 2 17 pnt. [l]