Badminton Vereniging Groene Ster Nieuws

Clubdag en 50 jarig bestaan badmintonvereniging Groen Ster

ZEVENBERGEN- Vierde wij vorig jaar nog dat wij inmiddels 20 jaar los zijn van de Omni vereniging Groene Ster, ook dit jaar hebben wij weer een feestje te vieren. Dit gaan wij wederom doen samen met de Clubdag 2018.

50 jaar geleden waren een paar enthiousiaste mensen met elkaar gaan badmintonnen, eerst in een zaal in Wagenberg om vervolgens richting Zevenbergen te gaan. Daar is toen Badminton Vereniging Groene Ster ontstaan. Een, toen nog kleine vereniging, die zich heeft aangesloten bij de omni vereniging Groene Ster. Zo is de vereniging uitgegroeid tot een bloeiende vereniging wat het nu nog steeds is. 20 jaar geleden is er besloten om de omni vereniging op te doeken en is Badminton Vereniging Groene Ster zelfstandig verder gegaan.
De afgelopen maanden is het ledenaantal weer toegenomen, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Tevens zijn wij ook met een nieuwe groep begonnen om op die manier al vroeg talentvolle spelers en speelsters te ontdekken. Zo is er voor ieder wat wils binnen Badminton Vereniging Groene Ster.

Senioren
De senioren spelen op de dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur. Deze avond is bedoeld om vrij te spelen maar er kan ook training gevolgd worden onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. De training is bedoeld voor competitie spelers en voor eventuele beginners. Ook de seniorcompetitie spelende jeugdspelers kunne gebruik maken van deze training terwijl er aan het begin van de avond een extra trainingsmoment is voor competitie spelende jeugdspelers. Heeft u zin om kennis te maken met de badmintonsport? Meld u zich dan via info@badmintongroenester.nl De eerste drie keer zijn gratis en rackets zijn bij ons te leen.

Jeugd en Mini’s
De jeugd en de Mini’s spelen op de zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur (jeugd, 7 tot 17 jarige) en van 10.00 uur tot 11.00 uur (mini’s, 4 t/m 6 jarige)
De jeugd is verdeeld in 3 niveaus, van beginners t/m competitiespelende jeugdleden. De mini’s is een groep waarmee we in oktober 2017 gestart zijn. Dit is een groep die bedoeld is om 4,5 en 6 jarige lekker te laten bewegen en ze op spelende wijze uiteindelijk het badmintonnen te gaan leren.
Wil jij graag bewegen en ben je 4,5 of 6 jaar oud of wil je het badmintonnen ook leren en ben je 7 jaar of ouder, meld je dan aan via jeugd@badmintongroenester.nl De eerste drie keer zijn gratis.

Clubdag en het 50 jarig bestaan
Bent u lid of bent u lid geweest van BVGS, zet de volgende datum alvast in u agenda.
Op zaterdag 9 juni gaan wij weer de clubdag organiseren. Net als vorig jaar beginnen wij weer met de clubkampioenschappen. Aansluitend zal er weer een overheerlijk buffet georganiseerd worden en we sluiten de dag af met een gezellige feestavond. Alles zal in het teken staan van het 50 jaar bestaan van de vereniging. Hoe de dag verder in zijn werk zal gaan wordt nog gecommuniceerd in een persoonlijke uitnodiging. Wij kijken er naar uit om er weer een fantastische dag van te maken maar dat kan alleen maar met u. Gezellig Samen in beweging zijn is ook Gezellig Samen Feesten. [l]