Diego van Rosmalen 2e in Houten.

Resultaten JV Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Zaterdag 7 april stond bij Ilse Visser in het teken van de Nederlandse kampioenschappen in Leek (Groningen) Ilse haar 1e wedstrijd wist ze snel en overtuigend te winnen met een volle ippon. De volgende twee partijen verloor ze maar wat kan ze trots op zichzelf zijn. Ilse is weer een prachtige ervaring rijker.

Op zaterdag 7 april was ook de Streekontmoeting in Rucphen. Georganiseerd door de Kroeven. 10 judoka’s van judovereniging Zevenbergen deden daar aan mee. Ze hebben weer mooie worpen laten zien waar ze toch allemaal hard voor trainen om deze te beheersen en uit te voeren.

Resultaten Streekontmoeting
1e plaats voor Jim van Rosmalen, Wessel Vermeulen, Merijn Nijhof, Jeffrey van Slochteren, Maikel van Slochteren en Claudia Roubos; 2e plaats voor Sebas Bol, Maud Crooijmans en Storm Dekker; 3e plaats voor Fedde Meens.

Houten
Zondag 8 april zijn er 7 judoka’s afgereisd naar Houten. Jim van Rosmalen had er zin in dit weekend en ging er net als zaterdag met de 1e plaats vandoor. Jeffrey van Slochteren wist ook 2 partijen te winnen en werd 2e. Tyn van Rosmalen liet onder andere weer mooie schouderworpen zien. Hij wist 4 partijen overtuigend te winnen met ippon en werd 1e. Rohan van de Wolf had het iets zwaarder maar wist toch een prachtige 3e plaats te veroveren.
Toen Yorick van de wolf, was is super vorm. Wat heeft hij hard gewerkt met als resultaat. Een geweldige 2e plaats. In de laatste ronde kwamen Elle van Batenburg en Diego van Rosmalen in actie. Allebei in een grotere poule. Elle wist 2 partijen te winnen maar het aantal punten wat ze had gescoord was net niet genoeg voor het podium. Jammer Elle want je was goed bezig. Diego van Rosmalen heeft ons en zichzelf doen verbazen. Diego wist 4 partijen met volle ippon te winnen. Helaas 1 wedstrijd verloren. Zijn resultaat was een geweldige 2e plaats op het podium.
Alle judoka’s hebben prachtige worpen laten zien. Zo zien we maar weer. Ze trainen er keihard voor allemaal. En het resultaat mag er dan ook wel zijn.