ZEVENBERGEN - Wat hebben ze het spannend gemaakt. De E1 meiden van handbalvereniging Groene Ster. Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 moest er nog heel hard geknokt worden. Alleen bij winst tegen de nr 1 United Breda konden de meiden de KOP positie overnemen.

Natuurlijk was er spanning voor de wedstrijd, maar door de goede warming up en speech van de coaches Koen en Arjan werd de eerste helft met een 4-5 winst afgesloten. De meiden van de E1 hadden voldoende publiek bij en naar mate de 2e helft begon tegen United Breda, werd het thuisspelende publiek wat stiller. De meiden scoorde het ene doelpunt na het andere en bij het naderen van het eindsignaal wisten ze het zeker. E1 Groene Ster is DE kampioen van het zaalseizoen 2017-2018. Bestuur Groene Ster handbal feliciteert de meiden van de E1 met deze knappe overwinning. [l]